Telefon: (+40) 766 758 303 ‬

Servicii

Cabina Foto Deschisa

TOATE PACHETELE INCLUD:

Cabina foto

Accesorii (props)

Fundal (doar green screen disponibil)

Fotografii personalizate

Aparat foto DSLR profesional, flash, imprimanta foto de buna calitate si ecran  tactil generos de 20'', toate intr-un pachet compact.

O recuzita amuzanta, distractiva si eleganta aflata in apropierea cabinei foto pentru realizarea unor fotografii iesite din comun.

Poti alege dintre unul din fundalurile aflate in selectia noastra daca acestea se potrivesc evenimentului tau sau poti folosi un fundal din locatie.

Putem personaliza tiparul (layout-ul) fotografiilor printate astfel incat sa se potriveasca cu tematica evenimentului sau cu cel al invitatiilor.

Printuri nelimitate

Galerie online

USB / CD (optional - la cerere)

Suport tehnic

Un numar de fotografii nelimitate, printate instant pentru tine si invitatii tai pentru a pastra amintirea evenimentului o vesnicie.

Acces la o galerie foto online dupa eveniment unde tu sau invitatii pot accesa fotografiile pentru a le descarca dupa eveniment.

Primesti dupa eveniment copii ale fotografiilor tale in format digital pe email sau daca doresti poti opta pentru a le primi pe o memorie usb.

Pe toata durata experientei tale si a invitatilor tai iti sta la dispozitie o persoana instruita pentru a asigura buna functionare a cabinei foto.

IN PLUS POTI ALEGE SI:

Printuri dublicate

Guest book

Daca o singura copie 10 x 15 cm nu este de ajuns atunci oferim posibilitatea  unei duble imprimari a unui tipar (layout) de 5 x 15 cm.

Putem oferi un album (guest book) unde oaspetii tai pot lipi fotografiile si iti pot lasa mesaje scrise.

©2018, Touch Live, Toate Drepturile Rezervate

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

CONFIDENTIALITATE SI COOKIE-URI